١٥:٥٣ | جمعه ٢٨ اردیبهشت ١٤٠٣ | ٠٩ ذو القعدة ١٤٤٥ | ١٧ می ٢٠٢٤

سال‌ها تبلیغ کردند که -دین افیون ملتهاست-. در حالی‌‌که تجربه‌ی‌ امروز دنیای‌ اسلام نشان می‌‌دهد که دین افیون ملتها نیست، بلکه دین صحیح، وسیله‌ی‌ حرکت و تلاش انسانهاست؛ وسیله‌ی‌ پیشرفت انسانهاست؛ وسیله‌ی‌ تبدیل انسانها به مبارزینی‌ در راه ارزش‌های‌ عالی‌ است. l مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی)؛ ۱۳۷۱/۲/۲۱ l پیشرفت‌های ما در همه‌جا، ناشی از ایستادگی و استقامت بر پایه‌ی ارزش‌ها بوده است؛ هرجا که استقامت کردیم و بر مبانی خودمان پافشاری کردیم و از آن کوتاه نیامدیم و در مقابل تهدیدها خودمان را نباختیم آن‌جا پیشرفت کرده‌ایم. l مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی)؛ ۱۳۸۳/۶/۳۱ l یکی از الزامات ما این است: هر الگوی پیشرفتی بایستی تضمین کننده‌ی استقلال کشور باشد؛ این باید بعنوان یک شاخص به حساب بیاید. هر الگوئی از الگوهای طراحی شونده‌ی برای پیشرفت که کشور را وابسته کند، ذلیل کند و دنباله‌رو کشورهای مقتدر و دارای قدرت سیاسی و نظامی و اقتصادی بکند، مردود است. l مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی)؛ ۱۳۸۸/۲/۲۷ l همه‌ی ملّت ایران، همه‌ی دلسوزان، در این جهت متّفقند که عزّت ملّی برای یک کشور، بسیار بسیار مهم است. اگر عزّت بود، امنیت هم خواهد آمد؛ اگر امنیت بود، پیشرفت هم عملی خواهد بود؛ والّا اگر یک ملّت تحقیر شد، همه چیز او به بازی گرفته خواهد شد؛ حتّی امنیت او، حتّی ثروت او، و همه چیز او. l مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی)؛ ۱۳۹۳/۱۱/۱۹ l پیشرفت اگر با عدالت همراه نباشد، پیشرفتِ مورد نظر اسلام نیست. اینی که ما تولید ناخالص ملی را، درآمد عمومی کشور را به یک رقم بالائی برسانیم، اما در داخل کشور تبعیض باشد، نابرابری باشد، عده‌ای آلاف و .الوف برای خودشان داشته باشند، عده‌ای در فقر و محرومیت زندگی کنند، این آن چیزی نیست که اسلام می‌خواهد؛ این آن پیشرفتی نیست که مورد نظر اسلام باشد. باید عدالت تأمین بشود. l مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی)؛ ۱۳۸۸/۱/۱ l

۲۶ خرداد ۱۴۰۰ ساعت ۰۹:۲۱

ضرورت حضور بیشتر مردم در دل میدان

چگونه می‌شود بدون مردم به جنگ حاشیه‌نشینی ۱۹ میلیون نفری و کمک به چهار میلیون زن سرپرست خانوار، ۳ تا ۷ میلیون کودک کار و ۴ تا ۵ میلیون معتاد کشور رفت، باید مردم را برای نجات مردم بسیج کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس، مهدی مسکنی طی یادداشتی نوشت: این روزها که حال و هوای کشور بیشتر به سمت سیاست و سیاست‌ورزی در پیش است دو رویداد مهم انتخابات شوراهای شهر و ریاست جمهوری در حال اتفاق است و توجه به مردم بیشتر شده است و تمامی کاندیداها با رویکرد مردم‌داری و مردم‌یاری برنامه‌های خود را ارائه می‌دهند.
ارکان حکمرانی شامل سیاست‌گذاری تنظیم‌گری تسهیل‌گری و اقدام یا عملیات می‌باشد که در خیلی از کشورهای پیشرفته تا لایه سیاست‌گذاری مردم درگیر شده‌اند اما در کشور عزیزمان ایران با اینکه انقلاب شکوهمند جمهوری اسلامی ایران توسط مردان و برای مردم اتفاق افتاد مردم در لایه‌های ذکر شده بالا حذف شدند که بیشترین سطح دموکراسی و تصمیم‌گیری در لایه سیاست‌گذاری نظیر انتخابات‌های ریاست جمهوری خبرگان رهبری مجلس شورای اسلامی و شوراهای اسلامی و شهر در ایران برگزار می‌شود اما کمتر از مردم در لایحه‌ای تنظیم‌گری و تسهیل‌گری و اقدام بازی گرفته شده است و امروز شاهد آن هستیم که در میدان عمل در موضوع آسیب‌های اجتماعی و فقر مردم در خیلی از تصمیمات و سیاست‌گذاری‌ها کمرنگ و نادیده گرفته می‌شوند.

اگر نبود تدابیر مقام معظم رهبری در ابلاغ بیانیه گام دوم حمایت از حلقه‌های میانی و اعلام آتش به اختیار به فعالان اجتماعی و مردمی امروز در بن‌بستی جدی در حوزه مشارکت‌های مردمی قرار گرفته بودیم ست که این روزها به ریل‌گذاری مردم در اداره دولت‌ها و سازمان‌های مردم نهاد توسط مردم و ابزار اجرایی شدن آن فکر کنیم واقعاً چگونه می‌شود بدون مردم به جنگ حاشیه‌نشینی  ۱۹ میلیون نفری و کمک به چهار میلیون زن سرپرست خانوار، ۳ تا ۷ میلیون کودک کار و ۴ تا ۵ میلیون معتاد کشور رفت باید مردم را برای نجات مردم بسیج کرد.

انتهای پیام/

تازه‌ترین ها برگزیده‌ها