١٠:٥٩ | جمعه ٢٨ اردیبهشت ١٤٠٣ | ٠٩ ذو القعدة ١٤٤٥ | ١٧ می ٢٠٢٤

همه‌ی ملّت ایران، همه‌ی دلسوزان، در این جهت متّفقند که عزّت ملّی برای یک کشور، بسیار بسیار مهم است. اگر عزّت بود، امنیت هم خواهد آمد؛ اگر امنیت بود، پیشرفت هم عملی خواهد بود؛ والّا اگر یک ملّت تحقیر شد، همه چیز او به بازی گرفته خواهد شد؛ حتّی امنیت او، حتّی ثروت او، و همه چیز او. l مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی)؛ ۱۳۹۳/۱۱/۱۹ l پیشرفت‌های ما در همه‌جا، ناشی از ایستادگی و استقامت بر پایه‌ی ارزش‌ها بوده است؛ هرجا که استقامت کردیم و بر مبانی خودمان پافشاری کردیم و از آن کوتاه نیامدیم و در مقابل تهدیدها خودمان را نباختیم آن‌جا پیشرفت کرده‌ایم. l مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی)؛ ۱۳۸۳/۶/۳۱ l یکی از الزامات ما این است: هر الگوی پیشرفتی بایستی تضمین کننده‌ی استقلال کشور باشد؛ این باید بعنوان یک شاخص به حساب بیاید. هر الگوئی از الگوهای طراحی شونده‌ی برای پیشرفت که کشور را وابسته کند، ذلیل کند و دنباله‌رو کشورهای مقتدر و دارای قدرت سیاسی و نظامی و اقتصادی بکند، مردود است. l مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی)؛ ۱۳۸۸/۲/۲۷ l سال‌ها تبلیغ کردند که -دین افیون ملتهاست-. در حالی‌‌که تجربه‌ی‌ امروز دنیای‌ اسلام نشان می‌‌دهد که دین افیون ملتها نیست، بلکه دین صحیح، وسیله‌ی‌ حرکت و تلاش انسانهاست؛ وسیله‌ی‌ پیشرفت انسانهاست؛ وسیله‌ی‌ تبدیل انسانها به مبارزینی‌ در راه ارزش‌های‌ عالی‌ است. l مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی)؛ ۱۳۷۱/۲/۲۱ l پیشرفت اگر با عدالت همراه نباشد، پیشرفتِ مورد نظر اسلام نیست. اینی که ما تولید ناخالص ملی را، درآمد عمومی کشور را به یک رقم بالائی برسانیم، اما در داخل کشور تبعیض باشد، نابرابری باشد، عده‌ای آلاف و .الوف برای خودشان داشته باشند، عده‌ای در فقر و محرومیت زندگی کنند، این آن چیزی نیست که اسلام می‌خواهد؛ این آن پیشرفتی نیست که مورد نظر اسلام باشد. باید عدالت تأمین بشود. l مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی)؛ ۱۳۸۸/۱/۱ l

۰۵ خرداد ۱۴۰۰ ساعت ۱۳:۰۳

تشریح نخستین رویداد ملّی رقابت هسته‌های پیشرفت

جعفر فرجی جانشین ستاد پیشرفت جامع وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) گفت: دومین عهدواره ملّی هفته پیشرفت به عنوان بزرگ‌ترین رویداد رقابتی هسته‌های پیشرفت منطقه‌ای در کشور با حضور ۷۰۰ نفر در قالب ۸۰ گروه در تهران برگزار شد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری ستاد پیشرفت جامع منطقه‌ای به نقل از فارس،‌ جعفر فرجی جانشین ستاد پیشرفت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی (ره) در گفت‌و‌گو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری فارس به تشریح نخستین رویداد ملّی رقابت هسته‌های پیشرفت سراسر کشور از سوی این ستاد پرداخت و گفت: رهبر انقلاب دهه پایانی قرن چهاردهم هجری شمسی را به دهه پیشرفت و عدالت نامگذاری کرده‌اند. ایشان در این دهه همواره بر تغییر ریل جریان کشور بر مبنای الگوی اسلامی ایرانی با کلید واژه «پیشرفت» تأکید داشته‌اند به‌گونه‌‌ای که در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی و همچنین در تقریظ سند پایه الگوی اسلامی‌ ـ ایرانی پیشرفت فرموده‌اند: در قرن جدید شمسی، کشور باید بر مدار گفتمان پیشرفت حرکت کند.

بر همین مبنا ستاد پیشرفت جامع وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) با هدف گفتمان‌سازی پیشرفت و توانمندسازی و شبکه‌سازی حلقه‌های میانی و هسته‌های اجتماعی و پیشران منطقه‌ای جهت دیده‌بانی پیشرفت در مناطق مختلف کشور ، از ابتدای سال ۱۳۹۹ آغاز به کار کرده است.

مسئول ستاد پیشرفت جامع ادامه داد: عهدواره هسته های پیشرفت منطقه ای مبتنی بر حرکت توامان پیشرفت و عدالت با گزینش میدانی ۱۴۰۰ گروه و با حضور ۸۰ گروه منتخب برگزار شد. در این دوره ارزیابی، گروه های برگزیده به عنوان هسته های پیشرفت و حلقه های میانی منطقه خودشان انتخاب شده و ستاد پیشرفت با این هسته ها وارد یک دوره فشرده مهارت افزایی و توانمندسازی خواهد شد. پس از طی شدن این دوره، هسته های پیشرفت منتخب، اقدام به طراحی و تدوین نقشه های پیشرفت منطقه و شهرستان خود می نمایند. ستاد پیشرفت بر روند طراحی این نقشه ها نظارت خواهد نمود. پس از تأیید نقشه های پیشرفت شهرستانی، این نقشه ها در سطح دستگاههای مناطق مصوب خواهد شد و بسمت اجرا خواهد رفت.

جعفر فرجی ادامه داد: تحول حکمرانی بر مبنای نظریه حلقه های میانی یکی از اهداف مهم ستاد پیشرفت است‌. رهبر انقلاب در جمع دانشجویان تحقق گام دوم را منوط به شکل گیری جریان حلقه های میانی نمودند. حلقه های میانی نهاد مردمی است که هم حاکمیت را به خدمت می گیرد و هم برای مردم میدان سازی می کند.

جعفر فرجی در ادامه افزود: پشتیبانی محتوایی و توانمندسازی تمامی گروههای شرکت کننده در این رویداد از طریق مرکز آموزش و توانمندی سازی «مدرسه پیشرفت» که در آن همه کنشگران اجتماعی از سراسر کشور امکان حضور و مهارت افزایی دارند ادامه خواهد یافت.

لازم به ذکر است که دومین عهدواره ملّی هسته‌های پیشرفت به عنوان بزرگ‌ترین رویداد رقابتی هسته‌های پیشرفت منطقه‌ای در کشور با حضور ۷۰۰ نفر از مجموع شرکت کنندگان عوامل اجرایی، اساتید، مصاحبه و مباحثه‌کنندگان در چهار مکان اردوگاه سید الشهداء(ع)، اردوگاه شهید باهنر و کلکچال، مجتمع فرهنگی آموزشی آدینه و هتل فرهیختگان در تهران با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی برگزار شد.

دوره اردوگاه سید الشهداء(ع) با حضور ۱۶۳ شرکت کننده،۲۳ گروه و ۳ رویداد شامل ۱۲ کارگاه آموزشی، ۴۸ کارگاه ثبت تجربیات و مباحثه گروهی ، ۹ کارگاه مناظره موضوع محور، ،۳ کارگاه انتقال تجربیات و ۳ کارگاه میدان واقعیت بود. همچنین دوره مجتمع فرهنگی آموزشی آدینه شامل ۱۱۲ نفر شرکت کننده، ۱۶ گروه، ۲ رویداد بود که در این مکان ۸ کارگاه آموزشی، ۳۲ کارگاه ثبت تجربیات و مدل سازی و ۲ کارگاه میدان واقعیت برگزار شد.

در اردوگاه بین المللی شهید باهنر و کلکچال نیز ۵۹ شرکت کننده ، ۸ گروه و ۱ رویداد انجام شد و در این مکان نیز ۴ کارگاه آموزشی، ۱۶ کارگاه ثبت تجربیات و مباحثه گروهی،۳ کارگاه مناظره موضوع محور، ۱ کارگاه انتقال تجربیات و مدل‌سازی و ۱ کارگاه میدان واقعیت برگزار شد. همچنین درهتل فرهیختگان نیز ۲۰۸ شرکت کننده، ۳۳ گروه، ۴ رویداد داشت که در این مکان نیز ، ۱۶ گروه آموزشی، ۶۴ کارگاه ثبت تجربیات و مباحثه گروهی، ۱۲ کارگاه مناظره موضوع محور، ۴ کارگاه انتقال تجربیات و مدل‌سازی و ۴ کارگاه میدان واقعیت برگزار شد و در پایان در هر کدام از مجتمع‌های آموزشی یک مراسم اختتامیه انجام شد.

 

انتهای پیام/

تازه‌ترین ها برگزیده‌ها