٠٢:٣٢ | جمعه ٧ دی ١٤٠٣ | ٢٥ جمادى الآخر ١٤٤٦ | ٢٧ دسامبر ٢٠٢٤

سال‌ها تبلیغ کردند که -دین افیون ملتهاست-. در حالی‌‌که تجربه‌ی‌ امروز دنیای‌ اسلام نشان می‌‌دهد که دین افیون ملتها نیست، بلکه دین صحیح، وسیله‌ی‌ حرکت و تلاش انسانهاست؛ وسیله‌ی‌ پیشرفت انسانهاست؛ وسیله‌ی‌ تبدیل انسانها به مبارزینی‌ در راه ارزش‌های‌ عالی‌ است. l مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی)؛ ۱۳۷۱/۲/۲۱ l پیشرفت اگر با عدالت همراه نباشد، پیشرفتِ مورد نظر اسلام نیست. اینی که ما تولید ناخالص ملی را، درآمد عمومی کشور را به یک رقم بالائی برسانیم، اما در داخل کشور تبعیض باشد، نابرابری باشد، عده‌ای آلاف و .الوف برای خودشان داشته باشند، عده‌ای در فقر و محرومیت زندگی کنند، این آن چیزی نیست که اسلام می‌خواهد؛ این آن پیشرفتی نیست که مورد نظر اسلام باشد. باید عدالت تأمین بشود. l مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی)؛ ۱۳۸۸/۱/۱ l یکی از الزامات ما این است: هر الگوی پیشرفتی بایستی تضمین کننده‌ی استقلال کشور باشد؛ این باید بعنوان یک شاخص به حساب بیاید. هر الگوئی از الگوهای طراحی شونده‌ی برای پیشرفت که کشور را وابسته کند، ذلیل کند و دنباله‌رو کشورهای مقتدر و دارای قدرت سیاسی و نظامی و اقتصادی بکند، مردود است. l مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی)؛ ۱۳۸۸/۲/۲۷ l پیشرفت‌های ما در همه‌جا، ناشی از ایستادگی و استقامت بر پایه‌ی ارزش‌ها بوده است؛ هرجا که استقامت کردیم و بر مبانی خودمان پافشاری کردیم و از آن کوتاه نیامدیم و در مقابل تهدیدها خودمان را نباختیم آن‌جا پیشرفت کرده‌ایم. l مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی)؛ ۱۳۸۳/۶/۳۱ l همه‌ی ملّت ایران، همه‌ی دلسوزان، در این جهت متّفقند که عزّت ملّی برای یک کشور، بسیار بسیار مهم است. اگر عزّت بود، امنیت هم خواهد آمد؛ اگر امنیت بود، پیشرفت هم عملی خواهد بود؛ والّا اگر یک ملّت تحقیر شد، همه چیز او به بازی گرفته خواهد شد؛ حتّی امنیت او، حتّی ثروت او، و همه چیز او. l مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی)؛ ۱۳۹۳/۱۱/۱۹ l

۰۵ تیر ۱۴۰۱ ساعت ۱۷:۰۰

نخستین گردهمایی فعالان نوآوری اجتماعی کشور برگزار میشود

نخستین رویداد ملی نوآوری اجتماعی کشور با عنوان نوپیا، ۳۰ تیر در پردیس چارسو برگزار خواهد شد.

محمدمحسن دوباشی، مدیرعامل ستاد پیشرفت و رییس شورای سیاستگذاری نوپیا درباره این رویداد گفت: اولین رویداد ملی نوآوری اجتماعی قصد دارد محیطی برای گردهمایی فعالان نوآوری اجتماعی از نقاط مختلف کشور باشد. فعالانی که در موضوعات متنوع و به صورت مستقل و مردمی و یا در بستر نهادها و  سازمانهای حاکمیتی و یا دانشگاهی در زمینه نوآوری اجتماعی مشغول به کنشگری هستند.

دوباشی در ادامه اظهار داشت: نوپیا در اولین سال اجرای خود، بیشترین تمرکز را بر رونمایی از مفهوم نوآوری اجتماعی دارد تا جامعه ایرانی پس از ده سال از ورود این مفهوم به فضای فکری و دانشگاهی، بیشتر با این پدیده و کارکردها و امکانات آن آشنا شود.

 

 محسن دنیوی؛ دبیر محتوایی نوپیا نیز گفت: نوآوری های فناوری پایه که تمرکز بیشتری بر ایجاد شغل، تولید کالا، خدمات و خلق ثروت دارد و در طول دو دهه گذشته و به ویژه در ده سال اخیر رشد چشمگیری در کشور داشته است، منجر به خلق شرکت های نوپا و توسعه زیست بوم شرکت های دانش بنیان شده است.

دنیوی اضافه کرد: در چنین شرایطی، گفتگو درباره نوآوری اجتماعی که تمرکز بیشتری بر انجام مسئولیت اجتماعی  و مردم پایگی در حل مسائل اجتماعی و فرهنگی را دارد، می تواند فرصت مناسبی برای این مسیر و رویکرد در ایران باشد.

دکتر محسن دنیوی تاکید کرد: فعالان نوآوری اجتماعی نیز از فناوری و به ویژه فناوری اطلاعات و ارتباطات و همچنین هوش مصنوعی و شبکه های اجتماعی بهره می برند و به مباحث تامین مالی فعالیت خود و حتی خلق ثروت در کنار حل مسئله و انجام مسئولیت اجتماعی توجه دارند، اما تفاوت آنها با زیست بوم استارتاپی کشور در این است که تاکید اصلی و اولیه بر خلق ثروت و مبتنی بر توسعه فناوری نیست؛

بلکه تلاش دارد مسائل اجتماعی را از طریق راه حل های اجتماعی و با ایجاد فضای مشارکت مردم حل کند.

محسن دنیوی در پایان اظهار داشت: تمرکز بر حل مسائل اجتماعی از طریق راه حل های اجتماعی، ویژگی بارز نوآوری اجتماعی و فناوری¬های اجتماعی و مردم پایه است.

محمد حیدری؛ دبیر اجرایی این رویداد نیز گفت: رویداد نوپیا در ۳۰ تیرماه ۱۴۰۱ و در ماه های ابتدایی قرن جدید در پردیس سینمایی چارسو تهران برگزار خواهد شد.

شایان ذکر است که در آخرین روزهای سال ۱۴۰۰ از نشان نوپیا و پوستر آن رونمایی شده بود.

تازه‌ترین ها برگزیده‌ها